RA&CO ERESTAN

Najbolji prirodni preparat za potenciju

Sa njim možete uvek!

Zašto muškarci biraju Erestan?

Prirodne komponente aktiviraju potenciju na 15h - 24h, bez povećanja krvnog pritiska

Erekcija već posle 2h od uzimanja i bez nus pojava.

Moguća primena i posle alkoholnih pića.

Dijetetski suplement za prevenciju i smanjenje problema erektilne disfunkcije

Biološki dodatak ishrani ERESTAN je specijalni kompleks za muškarce i predstavlja dodatni izvor vitamina C, ginsenozida, eleuterozida i katehina.
Stimuliše polne funkcije, povećava izdržljivost , intelektualne i fizičke radne sposobnosti u periodu stresa i naglašene napetosti i povećava opšti tonus.

Erestan kapsule

Pakovanje od 2 kapsule

1590 rsd

Pitanja i odgovori

Preosetljivost ili alergija na neku od sastavnih komponenti su jedine kontraindikacije. Erestan mogu da uzimaju i muškarci sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim obolenjima u skladu sa tim koliko njihovo telo može da izdrži fizičko naprezanje.
Kako je dejstvo jedne kapsule od 15 – 24 h to ga možete koristiti po tom ritmu. Dejstvo Erestana je usmereno i na regulisanje funkcija koje dovode do dobre erekcije pa bi bilo dobro posle 2 meseca napraviti pauzu da proverite da li se erekcija popravila i bez kapsula, što je za očekivati.
 

Erestan kapsula se popije bar 2h pre seksualnog odnosa i njegovo dejstvo
traje 15 – 24 h.

Erestan dovodi do normalizacije funkcija svih faktora odgovornih za dobru erekciju. Zbog toga Erestan ima dugotrajnije efekte jer organizam počinje „sam da funkcioniše“.